Returnare Produse

Consumatorul are dreptul de a renunta la comanda sau de a solicita returnarea sau primirea unui alt produs in schimb, fara a suferi penalizari, in termen de 30 de zile de la primirea produsului, conform O.G. 130/2000.


Pentru ca ne dorim sa aveti o experienta cat mai placuta pe julisbijoux.ro, desi legea specifica clar ca returnarea produselor trebuie sa fie suportata de catre client, vom suporta noi costurile aferente schimbului sau returnarii produselor.


Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@julisbijoux.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi. In maxim 15 zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produsele returnate. Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de purtare. Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului. Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in solicitarea de returnare.


Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:


Informatii Produs & Motivul Returnari

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnari:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:

Introdu codul in casuta urmatoare:

Am citit si acceptat Termeni & Conditii